web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Karlovčani u Gunju šalju kombi pun odjeće i opreme

KARLOVAC – Karlovčani su još jednom pokazali koliko su humani. Za stanovnike Gunje koji su stradali u nedavnim katastrofalnim poplavama prikupili su donaciju u iznosu od čak 100 tisuća kuna.

Kombi pun sportske odjeće i opreme, materijala za uređenje interijera, te raznih drugih potrepština krenut će sutra ujutro iz Karlovca za Gunju. Ovu akciju organizirala je karlovačka tvrtka Mercury, kojoj su u pomoć priskočili donatori iz Zadra i Pule. Tako će sutra za Slavoniju krenuti i nešto televizora, ali i dva suncobrana koje, između ostalog, šalju iz karlovačkog Crvenog križa. No, najviše će se ovom karlovačkom kombiju sigurno razveseliti najmlađi stanovnici Gunje, jer su pola stvari prikupili mališani iz dječjeg vrtića Pinokio.

Humanitarce je na njihov put prema Slavoniji ispratio karlovački gradonačelnik, koji je pohvalio još jednu lijepu gestu svojih sugrađana, najavljujući nove akcije koje će spojiti Karlovac i Slavoniju.

Karlovačkim humanitarcima želimo sretan put do Slavonije u nadi da će ova akcija potaknuti još neke koji mogu i žele pomoći. Svi znamo da je Slavoncima sada pomoć najpotrebnija.