web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Nastavlja se Riječno kino; Ovaj tjedan čak 6 projekcija u 3 grada!

KARLOVAC, OGULIN, DUGA RESA – Vrijeme se okrutno poigralo s organizatorima, poduzećem Turbing d.o.o i Kinoklubom Karlovac, pa su čak dvije projekcije Riječnog kina uz Karlovačko, koje su trebale biti prikazane ovog vikenda, otkazane zbog kiše.

No organizatori su odlučili nadoknaditi propušteno u tjednu koji slijedi, pa će tako ovaj tjedan sadržavati čak pet filmskih večeri, odnosno šest projekcija. Već sutra je na rasporedu Riječno kino u Ogulinu, u dvorištu Frankopanskog kaštela. Ogulince očekuje filmski kviz Osmi putnik, te francuska komedija godine Mamin dečkić.

Od četvrtka do subote Riječno kino uz Karlovačko smješteno je na Foginovom kupalištu u Karlovcu. Karlovčane očekuje jedna nadoknada, te tri projekcije po dogovorenom rasporedu. U četvrtak, 31. srpnja na repertoaru je hollywoodski hit Kako je spašen gospodin Banks u kojem gledatelji mogu otkriti kako je nastala priča o Mary Poppins. U petak će biti prikazan slovenski hit film Ćefuri Raus!, snimljen prema istoimenoj knjizi. Subota je rezervirana za dvostruku poslasticu – Nimfomanku 1 i 2 Larsa von Triera u 21.30 i u ponoć.

U nedjelju pak Riječno kino seli u Dugu Resu, na Gradsko kupalište na Mrežnici, gdje se reprizira film Ćefuri Raus, a kao uvertira filmskoj večeri, u 18 sati održat će se Utrka na luftićima.