DIE ANTWOORD OTVORIO SCHENGENFEST 2014.!

VINICA – Najšarmantniji festival glazbe, sunca i zabave i ove je godine za brojne posjetitelje pružio fantastičnu atmosferu uz kvalitetnu glazbu i eminentna svjetska glazbena imena. Riječ je naravno o Schengen festivalu, koji se po sedmi put održava u Sloveniji nedaleko same granice s Hrvatskom.

Po prvi puta u povijesti, festival je započeo već u četvrtak, kada su svi posjetitelji, s kupljenom trodnevnom ulaznicom, mogli postaviti svoje šatore a sve uz prigodan glazbeni program.

Jučerašnji dan službeno su otvorili provokativni južnoafrički rap- rave bend Die Antwoord, koji su i bili veliko iznenađenje ovogodišnjeg festa. Najveći open air festival u Sloveniji, ove je godine bio jos veći i ljepši, a osim bogatog glazbenog programa nudi i puno novih popratnih sadržaja

Posjetitelji festivala svake su godine sve brojniji, a za 2014. se  očekuje da ce prijeći impresivnu brojku od 30000 ljudi

Fantastična atmosfera, kvalitetna glazba i popratni program te prijateljsko okruženje doprinose stvaranju prave festivalske emocije i “feel good” atmosfere. Danas će pozornicu okupirati hrvatsko-slovenski čelistični duo – 2 Cellos, dok će posljednji dan izaći dugoočekivana finska senzacija HIM. Razmjena ideja, stvaranje novih prijateljstava, puno smijeha, plesa i dobre vibre čine Schengenfest festivalom glazbe, sunca i zabave.