web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Karlovac, Ozalj i Ribnik su “Zeleno srce Hrvatske” – nove PPS destinacije u pilot projektu HTZ-a

KARLOVAC – Karlovac, Ozalj i Ribnik nove PPS destinacije u pilot projektu Hrvatske turističke zajednice. Naime, na nedavno održanoj izvanrednoj sjednici Turističko vijeće HTZ-a donijelo je odluku o izboru 22 destinacije koje će sudjelovati u pilot projektu za posezonu 2014. godine. Pod PPS konceptom podrazumijeva se razvoj i promocija atraktivne i konkurentne destinacijske ponude s dodanom vrijednošću u razdoblju pred i posezone.

Turistička zajednica Karlovca je zajedno s općinom Ribnik i gradom Ozljem kandidaturu podnijela pod nazivom “Zeleno srce Hrvatske”, a koja je prihvaćena uz još sedam kontinentalnih i 14 jadranskih destinacija.

HTZ će, kaže, odabranim destinacijama osigurati veću tržišnu vidljivost/prepoznatljivost za ciljane segmente kroz dodjelu oznake “PPS destinacija”, članstvo u nacionalnom PPS klubu, organiziranje posebnih prezentacija za tour operatore i turističke agencije, posebnih studijskih putovanja za novinare i agente, PR-u, offline i online marketingu i ostalim marketinškim/tržišnim aktivnostima.