KABA

Hrvoje Čubrić novi je predsjednik NK Karlovca 1919

KARLOVAC – Nakon gotovo dvije godine, NK Karlovac 1919 dobio je predsjednika. Na tu funkciju izabran je Hrvoje Čubrić na večeras održanoj izvanrednoj Izbornoj skupštini kluba. Odmah nakon što ga je jednoglasno izglasalo 13 prisutnih od ukupno 17 skuštinara, novi presdsjednik najavio je novu stranicu kluba s Korane.

Podsjetimo, na mjestu predsjednika zamjenio je preminulog Miroslava Mišića Minga nakon čega se uloge predsjednika čini se nitko nije želio prihvatiti. Igra seniora posve je potonula jer prošla sezona bila je jedna od najgorih, sezona u kojoj su ne samo ispali iz 3. lige u Međužupanijsku, već je zaključili bez i jedne prvenstvene pobjede.

– Organizacijski smo dotaknuli dno, ali moramo napraviti rez. Ja sam odlučio podmetnuti svoja leđa i s voljom ću raditi za boljitak kluba, izjavio je odmah nakon izbora predsjednik Hrvoje Čubrić te dodao kako je prvo što treba učiniti financijski konsolidirati klub, što znači podmiriti dugovanja te omogućiti stalan dotok sredstava.

Planu rada za iduću sezonu novog predsjednika je imenovanje trenera svih selekcija, nadopunjavanje seniorske momčadi kako bi bila što konkurentnija, omasoviti sve selekcije te poticati suradnju s drugim klubovima.

Skupštinari su ujedno izglasali i promjene Statuta kluba kojeg će od sada predstavljati predsjednik, dva dopredsjednika i tajnik, Upravni odbor će imati sedam članova, a donesena je godišnja članarina u visini od 500 kuna.

Za dopredsjednike kluba izabrani su Davorin Zlatić i Krešimir Perković, a u Upravni odbor uz predsjednika i njegove zamjenike izglasani su još i Tomislav Kuzman, Zdravko Marčetić, Mladen Sumina i Igor Baričević. Njihovi mandati trajt će do ljeta 2016. godine kada bi trebala biti održana redovna Izborna skupština.

nk_karlovac_skupstina