web karijera 1160*120
web struka 1160*120

PRIPREME U PUNOM JEKU: “DANI PIVA JOŠ BOLJI!”

KARLOVAC- 28. karlovački Dani piva ponovno će otvoriti svoja vrata posjetiteljima u petak, stoga smo provjerili kako napreduju pripreme, u kojoj su fazi i je li sve spremno za veliki dan.

Kako kaže Anita Tuček, organizatorica, mnogo ljudi pomaže u samoj pripremi, tako da će u tri dana sve biti završeno. Uvijet koncesije je takav da se ulazak na Dane piva ne naplaćuje, stoga će i ove godine biti besplatan. Što se tiče piva, preporučena cijena za pola litre je 11 kuna. Posjetitelji će moći vidjeti “beer shop” i tamo kušati 20-ak vrsta piva iz cijeloga svijeta. Kao i uvijek sve započinje povorkom koja starta sa Starog placa, što znači da se nije odustalo od prošlogodišnjeg noviteta.

Organizatori su uložili značajan trud u novu infrastrukturu, pa nas očekuje potpuno novo ruho Dana piva. Vezano za gastro ponudu, Tuček kaže da dobre stvari ne treba mijenjati, tako da će ponuda uključivati standardna jela od šarana na rašljama, domaćih jela pa sve do jela koja se sljubljuju s pivom.

Dakle, četiri pozornice će biti postavljene na prostoru ŠRC-a Korana, a osim glavne gdje će nastupati domaći i regionalni izvođači, bit će i rock i urban pozornica gdje će ljubitelji nešto “žešćeg zvuka” doći na svoje. Da nitko ne bi bio zakinut, za slušatelje klapske i tamburaške melodije bit će omogućena naizmjenična kombinacija ova dva glazbena žanra. Dječja pozornica je najveći novitet jer su djeca jedni od bitnijih posjetitelja, navodi Tuček.

Sve ovo zasigurno će privući ne samo ljubitelje najpoznatijeg karlovačkog pića, već i ostale željne dobre zabave.