Iz policije stiže niz savjeta za posjetitelje Dana piva

KARLOVAC – Vezano uz Dane piva, javila se i PU karlovačka koja upozorava na moguće oblike kriminaliteta, prekršaja ili bilo kakvog drugog devijantnog ponašanja. Savjetuju građanima da svoja vozila obavezno zaključavaju i na njima zatvaraju prozore, te da vrijedne predmete i torbice ne ostavljaju na vidljivom mjestu u vozilu.

Kako bi bilo što manje vandalističkog ponašanja, posebno podsjećaju mlade i njihove roditelje na Gradsku odluku o zabrani konzumiranja, nošenja i posjedovanja alkoholnih pića maloljetnim osobama na javnim mjestima u gradu Karlovcu, a roditelje još dodatno na zabranu noćnih izlazaka maloljetnika u vremenu od 23 do 5 sati bez pratnje roditelja ili druge odrasle osobe.

Ujedno će policijski službenici tijekom trajanja manifestacije vršiti pojačan nadzor alkoholiziranosti vozača pa podsjećamo vozače da ne upravljaju vozilima ukoliko su pod utjecajem alkohola. Vozačima podsjetnik i da prilikom parkiranja svojih vozila vode računa da ih ne ostavljaju na mjestima koja nisu predviđena za parkiranje, posebice na zelenim površinama kao i da se pridržavaju svih ostalih propisa i zakona

Kako ove godine neće biti pontonskog mosta, prilikom kretanja preko mosta na Korani i vozačima i pješacima se savjetuje na dodatan oprez kako bi se izbjegle eventualne prometne nesreće.