VRIJEME JE ZA 28. DANE PIVA!!!

KARLOVAC –Edukativne pivske degustacije, strani pivski brendovi koji inače nisu dostupni u Hrvatskoj, svježe točeno nepasterizirano pivo, prodaja pivskih suvenira – samo su neke od novosti ovogodišnjih, 28. Dana piva koji se održavaju od 22. do 31. kolovoza na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu. Zabavni program odvijat će se na čak četiri pozornice. Najveći interes sigurno će izazvati sadržaj na Glavnoj pozornici na kojoj će nastupati neke od najvećih domaćih zvijezda. Naravno, nezaobilazan dio povodom otvorenja je svečana povorka koja će ove godine biti još veća, rekla je organizatorica Anita Tuček.

Osim glavne pozornice, tu će biti još i Rock&Urban gdje će nastupati urbani bendovi, dok će pozornica koja nosi naziv Klape&Tambure pružiti odličnu zabavu za sve ljubitelje tamburice i klapske glazbe. Najveća novost je bogat dječji program koji će obilovati raznim aktivnostima i predstavama.

Nadalje, za sve posjetitelje pripremljena je i bogata gastromska ponuda. Uz to, zanimljiv je i beer shop s raznovrsnom ponudom 20-ak vrsta domaćih i inozemnih piva i medicinski bar gdje će sve okupljene posluživati djevojke obučene kao medicinske sestre. Gradonačelnik Jelić smatra da će ove promjene doprinjeti poboljšanju kvalitete Dana piva. Novi poboljšani koncept dugoročno će pridonijeti većem broju posjetitelja. Pokazalo se da sve više turista prepoznaje prirodne ljepote i prednosti našeg grada, a manifestacije ovog tipa dodatno će privući turiste i tako upotpuniti turističku ponudu.

Zanimljiva je također i bilježnica pivskim receptima Božene Regvart Muić, koja već više od 40 godina skuplja recepte, a sav prihod od prodaje bit će doniran obiteljima s područja Grada Karlovca koje je nedavno pogodilo nevrijeme, izjavila je Branka Slaveska predsjednica Uprave Karlovačke pivovare.

Uz to s tvrtkom Čistoća dogovoren je i odvoz otpada, tako da nema straha da će posjetitelji ove manifestacije zaprljati grad.