Policija razriješila nekoliko krađa i provala – ukupna šteta veća od 62 tisuće kuna

KARLOVAC – PU karlovačka razriješila je nekoliko kaznenih djela krađe i teške krađe u kojima je materijalna šteta ukupno veća od 62.000 kuna.

Tako je 26-godišnjak s karlovačkog područja osumnjičen da je u svibnju ove godine provalio u trgovine u Šišljaviću i Gradcu iz kojih je ukrao razne prehrambene proizvode, alkoholna i bezalkoholna pića, cigarete i drugo, a iz trgovine u Turanjskim Goljakima u lipnju je ukrao cigarete i razna sredstva za čišćenje. U srpnju je zajedno sa 25-godišnjakom iz trgovine na Logorištu ukrao cigarete, alkoholno piće, suhomesnate i kozmetičke proizvode.

18-godišnjaka su pak osumnjičili da je krajem srpnja 59-godišnjoj Karlovčanki iz osobnog automobila u naselju Gradac ukrao torbicu s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem.

Razriješena su i dva kaznena djela krađe bicikala za što je osumnjičen 19-godišnjak s karlovačkog područja koji je u prosincu prošle godine iz dvorišta kuće na Mostanju ukrao dva bicikla, a u srpnju ove godine iz zgrade na Rakovcu jedan bicikl.

Protiv svih osumnjičenika nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđena su posebna izvješća.