web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Otvoren Obrtnički sajam: Ovakve manifestacije pomažu obrtnicima u teškim vremenima

KARLOVAC – Od danas pa do subote u samom srcu grada, na Trgu bana Josipa Jelačića traje 11. Obrtnički sajam. Ove godine odvija se uz jednu novost, a to je 1. sajam ekoloških proizvoda Karlovačke županije.

Obrtnički sajam ove godine ima novu lokaciju, traje kraće i ima više izlagača nego prijašnjih godina. U šatoru veličine 800 četvornih metara je 61 izlagač iz šest županija, kao i gosti iz Slovenije te Bosne i Hercegovine.

U sklopu sajma ove godine održava se i Prvi sajam ekoloških proizvoda na kojem se predstavlja devet OPG-a. Ovim sajmom unutar sajma daje se dodatni poticaj ekološkoj proizvodnji, a samim time i posjetitelji će biti informirani o raznovrsnoj i vrijednoj ponudi lokalnih ekoloških proizvođača. U planu je i nekoliko predavanja o ekološkoj proizvodnji, ali i eko kutak sa prezentacijom starih strojeva i alata.

Ovakva događanja velika su pomoć obrtnicima u sklapanju novih poslova, ali i upoznavanju konkurencije.

Sajam će bit otvoren svakog dana od 9 do 22 sata, pripremljena je i gastro ponuda, a u večernjim satima i dobra zabava uz glazbu. Svi su pozvani da dođu i posjete sajam, a nakon toga se upute na ŠRC Korana i uživaju u ponudi Dana piva.

obrtnicki_otvorenje1