web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Za Udrugu ”Sunce” HDZ prikupio 8.780 kuna

ZVEČAJ – Ukupno 8.780 kuna prikupljeno je na humanitarno-sportskom događaju “Lopta dobrote” u organizaciji županijskog HDZ-a za Udrugu obitelji djece s poteškoćama u razvoju “Sunce” iz Duge Rese.

Udruga će sredstva utrošiti za troškove terapijskog plivanja svojih članova. Prošle godine bazen su posjetili šest puta, a ove godine su broj posjeta namjeravali povećati, ali su dobili sredstva tek za četiri odlaska na bazen. Sredstvima dobivenim od ove akcije HDZ-a pokrit će troškove preostalih odlazaka na bazen.

Inače na turniru održanom u Zvečaju na igralištu Nogometnog kluba “Mrežnica” sudjelovalo je deset ekipa gradskih i općinskih organizacija HDZ-a, a ukupno je nastupilo oko 200 igrača. Turnir je osvojila županijska organizacija HDZ-a pobijedivši nakon izvođenja jedanaesteraca ogulinski HDZ sa 5:3. Treće mjesto pripalo je HDZ-u Ozlja i Žakanja koji je s 2:1 bio bolji od karlovačkog.

Najbolji igrač turnira bio je Josip Ribar iz pobjedničke ekipe, najbolji vratar Filip Mamić iz iste momčadi, a najbolji strijelac Dražen Vučić iz ogulinskog HDZ-a s tri pogotka.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/hdz_sunce/*{/rokbox}