web karijera 1160*120
web struka 1160*120

SDP-ovci još jednom kritizirali gradsku vlast

KARLOVAC – Karlovački SDP-ovci aktivni su bili i u ljetnim mjesecima – prema Gradskoj upravi uputili su više od 200 upita, a na 30-ak im je odgovoreno. Još jednom su naglasili kako je gradska uprava neučinkovita i nesposobna te se dotaknuli brojnih problema građana Karlovca.

Od Gradske knjižnice, preko besplatnih udžbenika, do pothodnika, kanalizacije, projekata u gradskim četvrtima, vrtića i projekata poput Kaquariuma, Vrtlarke i slično. Upitali su se i što radi turistička zajednica grada Karlovca i kako je moguće da se tvrtka Čistoća prijavljuje na donacijski natječaj jedne druge privatne tvrtke. Gradonačelnik Damir Jelić tvrdi kako će ostati bez 15 milijuna kuna u Proračunu, a s druge strane ne želi reći kako je država pokrenula brojne projekte u gradu i županiji, kažu u SDP-u. Samo iz Fonda za zaštitu okoliša stiglo je 70 milijuna kuna ove godine, tvrde.

Tko će biti novi ravnatelj Gradske knjižnice, ako to ostane Frida Bišćan to puno govori o ovoj vlasti, a odgovornost u slučaju Benić tražit ćemo i od Željka Šafara i Ivana Uđbinca, što smo već i činili, kažu u SDP-u. Vlast se hvali i nekim projektima koji još nisu ni krenuli, dodaju u ovoj stranci te ističu primjer pothodnika.

Što je sa ulaganjima u gradskoj četvrti Gaza koja je jedna od zapuštenijih u gradu, kanalizacijom na Strmcu i Jamadolu, glazbenim paviljonom, grobljima, Danima piva, rotorom na Švarči, razvojnim projektima, pitaju se SDP-ovci.