web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Begini oduševili u Jastrebarskom!!!

JASTREBARSKO Begini su prvi put nastupali na Jaskanskim vinskim svečanostima kao izvođači večeri, a pred svojom publikom su svakako opravdali nadimak koji nose “Beatlesi iz Jaske”. Naime, na temelju registarskih oznaka automobila posjetitelja koji su došli na drugu večer ove manifestacije daje se naslutiti da su iz svih krajeva Hrvatske. Mario Budišćak, frontmen tamburaškog sastava Begini, otkrio nam je da mu je ipak najdraže nastupati pred domaćom publikom, ali i najteže postići popularnost u svojoj okolini. Njihov najnoviji hit “Kome da se žalim” sniman je u Splitu gdje je scenarij spota zamišljen kao ljubav Kena i Barbike.

Iako su prije izdavanja albuma “Za sve moje bivše” imali više vremena posvetiti se svadbenim svečanostima, od njih svakako ne misle odustati. Mario je za našu televiziju otkrio da postoji mogućnost udruženja sastava s još jednom grupom, ali za sada nije ništa konkretno.

Ivan Zak autor je svih njihovih pjesama i veliki prijatelj. No zbog poslovnih obveza Begini nisu u mogućnosti biti na svakom njegovom koncertu iako bi htjeli – izjavio je Mario. U svakom slučaju, iza ovih dečki je već 13 godina karijere, a prema svemu sudeći, samo nebo im je granica. Cjelokupan intervju s Mariom Budišćakom pogledajte u četvrtak u Trend magazinu u 21.45 h.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/begini_dani_vina/*{/rokbox}