Poplava uništila pod Atomskog skloništa

KARLOVAC – U poplavama koje su zadesile Karlovac i okolicu osim škola stradali su i neki sportski objekti. Najveću štetu imat će čini se četiri karlovačka sportska kluba koji treniraju u Atomskom skloništu na Rakovcu. Zbog siline vode koja je s više strana nadirala u sklonište uništen je novi pod na kojem su se trenirali taekwondo, boks, mačevanje, judo, a koji su koristili i neki rekreativci.

Šteta trenutno ne može biti procijenjena, jer se voda još uvijek ispumpava, a zbog specifičnosti prostora isušivanje će ići sporije nego na nekim drugim mjestima. Pod koji je nedavno postavljen u potpunosti je uništen, tako da treninzi do daljnjeg u prostoru Atomskog skloništa neće biti mogući.

Članovi sportskih klubova koji treniraju u atomskom skloništu neizmjerno su zahvalni vatrogascima koji su im pomogli u najgorim trenucima, kad je voda uništavala svu njihovu opremu i prostor u kojem provode većinu svog slobodnog vremena.

Dok se prostor ne očisti i ne osuši, dvjestotinjak sportaša koji treniraj u Atomskom skloništu, do daljnjeg će trenirati u dvorani Ekonomske škole, a kasnije i u dvorani u Grabriku.

atomsko_poplava_2