web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Počela sanacija rupe na Gazi; u gradu još dva puknuća cijevi

KARLOVAC – Nakon što je prošla opasnost od izlijevanja rijeka u središte Karlovca, saniraju se štete, no, nastaju i novi problemi. Zbog podzemnih voda i drugih prirodnih utjecaja jučer poslijepodne se otvorila rupa širine nekoliko metara na ulazu u ulicu Struga na Gazi. Sanacija rupe počela je danas.

Zbog rušenja ceste na Gazi, urušile su se vodovodne i kanalizacijske cijevi, ali došlo je i do puknuća vodova električne energije, tako da su stanovnici jednog dijela Gaze neko vrijeme bili i bez vode i bez struje. Da se sa sanacijom krenulo odmah, potvrdio je i direktor Vodovoda i kanalizacije Ivan Mrzljak, koji nam je pojasnio što se uopće ovdje dogodilo.

Djelatnici Vodovoda i kanalizacije odmah su reagirali, te su preusmjerili vodovodni sustav, kako bi stanovnici dobili vodu.

Iz Vodovoda su poručili da je pored urušavanja kolektora na Gazi došlo do urušavanja kanalizacije u Nazorovoj ulici, prema pothodniku, kao i u Krležinoj, gdje je došlo do urušavanja dijela oborinske odvodnje. Direktor Mrzljak je napomenuo da je za vrijeme prošlih poplava u veljači došlo do čak 8 puknuća kanalizacijskih cijevi, a zbog složenosti radova, sanacija na Gazi će sigurno potrajati još neko vrijeme.

rupa_gaza_2

rupa_gaza_3