web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Slobodna škola i ove godine provodi program pomoći u učenju, traže volontere

KARLOVAC – Udruga Slobodna škola i ove će školske godine provoditi program pomoći u učenju. Program je dosadašnjih godina privukao i do 16 volontera: učitelja, nastavnika, studenata i drugih stručnjaka koji su bili spremni odvojiti vrijeme kako bi pomagali učenicima u savladavanju školskog gradiva.

Pomoć u učenju nisu besplatne instrukcije već je pomoć dostupna kroz cijelu školsku godinu ukoliko i kada postoji problem u savladavnju gradiva određenog predmeta. Svrha programa nije pomoć kod ispravka ocjene ili za dobivanje više ocjene, već je pomoć tu za one koji ne mogu sami nešto naučiti, poručuju iz ove Udruge.

Ako ste učitelj, nastavnik, student ili neka druga osoba koja ima znanja i vještine potrebne za pružanje pomoći u učenju školskog gradiva i to želite učiniti volontirajući za udrugu Slobodna škola javite se na mail adresu: janis.13a@gmail.com najkasnije do 10. listopada.

Pomoć će biti dostupna od 13. listopada u Centru za mlade u Grabriku, a vodstvu Centra iz Udruge upućuju zahvalu za korištenje prostora.