web karijera 1160*120
web struka 1160*120

ORaH otvorio prostorije u Karlovcu, na otvorenje stigla i M. Holy

KARLOVAC –  Predsjednica stranke ORaH Mirela Holy večeras je presjekla vrpcu i na taj način simbolično otvorila službene prostorije karlovačkog Gradskog ogranka ORaH-a u Ulici Jurja Haulika 10. Predsjednica M. Holy pohvalila je članove karlovačke organizacije rekavši da su puno napravili te da će u narednom razdoblju sad kad imaju prostorije moći učiniti još i više. Najavila je unutarstranačke izbore koji će biti 26. listopada, te je svim kandidatima poželjela puno uspjeha.

Prilikom otvorenja komentirala je odnos snaga u Saboru koji se između vladajućih i oporbe stalno mijenja. Rekla je da će u Saboru glasati za sve dobre projekte koje Vlada predloži posebice one koji su dio plana 21 jer smatra da je ona dio tog plana na temelju kojeg su je birači prepoznali.

Kazala je i da je glasala za proračun jer je u njemu bila zacrtana reforma javne uprave od koje smatra neće biti ništa. Također je kazala  da ORaH neće ulaziti u koaliciju s Kukuriku koalicijom jer nisu održali obećanja.

Povjernik karlovačke organicije Tomislav Stojković obraćajući se nazočnima, rekao je da mu je izuzetno drago što su prostorije karlovačkog ORaH-a u staroj gradskoj jezgri  te da je to njihov mali doprinos revitalizaciji Zvijezde. Izrazio je nadu da će i drugi krenuti njihovim stopama kako bi se taj nekad živi dio grada opet probudio.

Stojković je ujedno najavio da će novi prostor biti na raspolaganju svim građanima jer u njemu planiraju organizirati tribine na razne teme posebice na temu održivog razvoja. Karlovačka organizacija za sada broji približno stotinjak članova, a u stranci se nadaju da će se taj broj povećati. Osim u Karlovcu ORaH svoj ogranak ima i u D. Resi.

mh2