web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Crni petak na cestama: Jedna poginula osoba, a jedna teško ozlijeđena

KRNJAK/KARLOVAC – 85-godišnjak iz Zagreba poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u 14.25 sati na državnoj cesti D1 u Krnjaku. On je vozeći prema Karlovcu, iz za sada nepoznatih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u teretni automobil bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 58-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Od siline udara, 85-godišnjak se zajedno s automobilom odbio i udario u drugi osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 68-godišnjak iz Zagreba. Ostala dva vozača nisu ozlijeđena, no 85-godišnjak je izgubio život.

U prometnoj nesreći koja se dogodila na Turnju jučer oko 13 sati teško je ozlijeđena 67-godišnja pješakinja. Naime 53-godišnjak iz Zagreba vozeći se unatrag na parkiralištu udario je 67-godišnju Karlovčanku koja je od udarca zadobila teške tjelesne ozljede. Protiv 53-godišnjeg Zagrepčanina nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.