Udruge se predstavljaju na Promenadi

KARLOVAC – Uz mnogobrojne manifestacije koje se odvijaju tijekom godine u našem gradu, Karlovac je poznat postao i po sad već tradicionalnom Sajmu udruga, koji se početkom jeseni odvija na Promenadi. Tako se i danas šezdesetak udruga okupilo u središtu grada kako bi svoj rad predstavilo javnosti.

Sajam udruga organiziran je danas šestu godinu za redom. U njegovoj organizaciji sudjelovale su gotovo sve udruge koje djeluju u našem gradu, a da je ovaj sajam postao prepoznatljiv govori i broj Karlovčana koji su danas posjetili sajam, a poneki nešto i kupili od izlagača koji su imali i prodajni dio svog predstavljanja. Mnoge sportske udruge predstavile su se prezentacijom sporta kojim se bave, a u demonstracijama su se mogli okušati i prolaznici.

Iz Grada ujedno pozivaju sve koji žele doprinijeti razvoju civilnog društva da se uključe u rad neke od karlovačkih udruga. Na Promenadi se danas nisu predstavile samo karlovačke udruge, već su u naš grad stigli i gosti. Tako je u šancu organiziran susret izviđača, pa su neki od njih tamo proveli noć u šatorima.

Da Grad ima dobru suradnju s udrugama govori i činjenica da Karlovac kroz natječaj svake godine za rad udruga izdvaja 200 tisuća kuna, a samo za organizaciju Sajma udruga ove godine je utrošeno 20 tisuća kuna.

sajam_udruga_izvidjaci