web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Članovi UV Dječjeg vrtića “Četiri rijeke” odrekli se naknade za rad u korist donacijskog računa

KARLOVAC – Svi članovi Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Četiri rijeke odlučili su jednoglasno na nedavno održanoj sjednici da će se odreći naknada za rad u listopadu u korist donacijskog računa Grada Karlovca za pomoć saniranja šteta nakon poplave. Inače, u Vijeću je pet članova od kojih su tri samohrani roditelji.

– Karlovčani su proljetos pokazali veliko srce i humanost prema stanovnicima Gunje. Danima smo svi na razne načine pomagali unesrećenim ljudima. Nažalost, danas su unesrećeni naši sugrađani koji trebaju pomoć. Vijećnici Grada Karlovca prvi su se odrekli svojih naknada, a mi slijedimo njihov primjer, rekla je predsjednica Vijeća Andreja Barberić.

Pozivaju sve članove upravnih vijeća, nadzornih odbora i ostalih odbora na gradskoj, županijskoj i nacionalnoj razini da slijede njihov primjer.

– Projekcija kaže ukoliko se svi članovi upravnih vijeća i nadzornih odbora na razini grada Karlovca odreknu naknade za jedan mjesec, na donacijski račun bit će uplaćeno oko 60 tisuća kuna. Ovo je minimalno što svatko od nas može dati. Naša je odgovornost da se prvi uključimo u akciju, a tek nakon toga možemo pozivati i sve ostale fizičke i pravne osobe, zaključuje Barberić.