cacib2

Počele prijave za 46. turnir u malom nogometu

KARLOVAC – Tradicionalni 46. malonogometni turnir bit će održan od 22. prosinca do 15. siječnja. Najavili su tako organizatori, tvrtka Mladost i od ove godine Nogometni savez Karlovačke županije. Riječ je o novoj suradnji kako bi turnir podignuli na višu razinu te uključili što više momčadi.

– Želimo turniru vratiti stari sjaj, možda ne onaj kada je sudjelovalo 300 momčadi, ali da nam se barem prijavi više od 100 ekipa, poručili su organizatori.

Nagradni fond je 70 tisuća kuna, kotizacije za seniore su 600, a veterane 400 kuna dok je sudjelovanje za ženske ekipe besplatno.Također, u sklopu ovog turnira bit će organiziran i tradicionalni Božićni turnir registriranih klubova u malom nogometu. Prijave za sudjelovanje kreću već danas.

Novost je i da će utakmica biti svih sedam dana u tjednu osim na Božić te 31. prosinca i 1. siječnja. Prošlogodišnji osvajači turnira u vetaranskoj i seniorskoj konkurenciji već su potvrdili svoj dolazak, a iz Mladosti poručuju kako je sistem ulaznica ostao isti – simboličnih 5 kuna.

Bit će naravno dodijeljene nagrade najboljim sudionicima, a ove godine stigla je inicijativa da se ona za najboljeg igrača nazove Josip Perković.