cacib2

Župan Ivan Vučić posjetio DV Zvončić u Ozlju i mališanima donio slatkiše

OZALJ – Mališanima u Dječjem vrtiću Zvončić u Ozlju u posjet je danas osim svetog Nikole stigao i župan Ivan Vučić sa košarom slatkiša. Djeca su poklone dobila i od predstavnika grada Ozlja, a zauzvrat su svojim gostima otpjevali nekoliko prigodnih dječjih pjesmica.

Dječji vrtić Zvončić u Ozlju djeluje već 12 godina, osim 137 djece u redovnom programu, 40 ih je ove pedagoške godine u programu predškole. U folklornoj igraonici je 23-ero djece, dok ih je u engleskoj igraonici 18. O njima skrbi 20 djelatnika vrtića, a proširenje postaje nužno jer je iz godine u godinu sve veća potreba za smještajem djece u vrtić. Postoje najave da bi se taj projekt mogao početi ostvarivati već sljedeće godine.

Suradnja s gradom je na visokom nivou, grad ima sluha za potrebe najmlađih stanovnika, a posjet župana iskoristili su kako bi i njega upoznali s problemima i potrebama vrtića, iako su svjesni da je situacija u cijeloj županiji slična.

Blagdan Svetog Nikole u svakom je vrtiću poseban, izuzetak nije niti ozaljski vrtić u kojem su najmlađi s veseljem i nestrpljenjem dočekali otvaranje poklona, a iskoristili su priliku i popričati sa čelnim čovjekom županije.