cacib1

Na Rukometnoj noći prikupljeno dovoljno za kupnju trenirki

KARLOVAC – Prva Rukometna noć Ženskog rukometnog kluba Karlovac Švarča je uspjela. Na Rukometnoj noći su se prikupljala sredstva za mlade rukometašice, te su iz Kluba presretni da su prikupili dovoljno za kupnju trenirki.

Ljubitelji rukometa i oni koji žele pomoći Ženskom rukometnom klubu sa Švarče uplatili su po 100 kuna kako bi uživali u večeri, a pritom donirali dio za kupnju opreme za jedini ženski rukometni klub u Karlovcu. Rukometašicama je za sada potrebno samo da dobiju iste trenirke kako bi mogle u istim bojama predstavljati svoj klub.

Usprkos talentima i napornom radu mladih sportašica, novac je najveći problem s kojim se svi klubovi susreću. Upravo zato iz Kluba poručuju da će Rukometna noć postati tradicionalna, te će se održavati u ovo predblagdansko vrijeme.

Budući da je sinoć prikupljeno dovoljno za kupnju trenirki, rukometašice zahvaljuju svima koji su posjetili Rukometnu noć i darivali ih. Posebno zahvaljuju karlovačkim, dugoreškim i ozaljskim obrtnicima koji su sudjelovanjem u tomboli također pridonijeli nastavku rada Rukometnog kluba Karlovac Švarča.