100. izdanje SMS-a, časopisa OŠ Braće Seljan!

KARLOVAC – Osnovnu školu Braća Seljan osim što čine učenici, učitelji i ravnatelj, već 10. godina krasi i jedan mjesečnik – SMS. Od 2004. krenula je inicijativa za stvaranjem časopisa koji bi pratio aktualna događanja u školi, školske izlete i natjecanja, te sve manifestacije koje su usko vezane sa djelovanjem i radom ove škole. A ubrzo je ideja prošla u djelo, tako da je danas obilježen 100. broj SMS-a.

Naziv je za njih dvostruko simboličan: s jedne strane to je kratica od short message service, modernog načina komunikacije dok su s druge strane predočeni inicijali Steve i Mirka Seljana. Svaki događaj u školi naći će svoj kutak u ovom mjesečniku popraćen opisom i riječima učenika ove škole.

U stvaranju svakog primjerka sudjeluje 10-ak učenika od 5. do 7. razreda. Budući da već poznaju koncept, način stvaranja i imaju ideju o temi, nalaze se jednom mjesečno. Od 46. broja nadalje glavno uredništvo povjereno je učiteljici Jasmini Budinski.

Ovaj mjesečnik jedinstvenost je škole Braće Seljan. Mi im želimo puno uspjeha u radu i još mnogo zanimljivih priča koje će biti kolačić u moru događanja u ovoj školi