cacib2

Održana Božićna obrtnička revija!

KARLOVAC Večer za pamćenje popraćena čarolijom Božićne obrtničke revije održana je sinoć u Domu OSRH Zrinski. Treće izdanje ovakve manifestacije privuklo je mnogo posjetitelja koji su imali prilike vidjeti najnovije trendove u modnoj industriji koja uključuje dječju odjeću, casual, muška odijela, večernje haljine te donje rublje i kupaće kostime, zatim make-up i frizure. 6 karlovačkih dizajnera uz goste iz Zagreba predstavilo je IN komade ove sezone. Među njima kolekcije su prezentirali “Krojačko-trgovački Obrt Marija”, „MODNI KUTAK“, „LUREX“, „ROSANNA“, „PLETIX“, „KRZNO SUMRAK“ i „SVIJET DEKORA”. Zanimljive ženske, ali i muške frizure do savršenstva je dovelo 8 karlovačkih frizera i to: frizerski salon „SANDY“, „MEVLIDA“, „BLANKA“, „FENSY“, „STIL“,„STUDIO M“, „LADY“, i „DRAGO“. Matej Cvitanović, novoizabrani mister turizma Hrvatske, također je bio jedan od modela na ovoj reviji, pa slobodno možemo reći da ovakav događaj u Karlovcu poprima sve veći značaj.

Osim u modi i ljepoti svi nazočni uživali su u glazbenom programu „Klape Furešti” i „Dječjeg zbora Zorice” te plesnim koreografijama „Break dance-a”, „Baletnog studija GK-a Zorin dom” te KUD-a
„Katarina Zrinski“. Iz godine u godine, ova manifestacija mijenja svoj obim i uključuje sve veći broj obrtnika.

Najviše ovacija publike uz dječji performance mamio je i povratak u prošlost, gdje su se u jednom showu prezentirala frizerska umijeća svih navedenih frizera. Za sve modne sladokusce ovo je bio savršen kolačić upakiran u božićno izdanje.