Otvoren Božićni sajam – ove godine na otvorenom, ali s bogatom ponudom

KARLOVAC – Uz poziv Karlovčanima da posjete štandove na početku Radićeve ulice i za blagdane kupe domaće proizvode otvoren je Božićni sajam. Na sajmu je ove godine 33-oje izlagača iz Karlovca, Zagreba i Jastrebarskog, a možete ga posjetiti svakodnevno do 23. prosinca od 10 do 18 sati.

Ove godine bez šatora, sa manje financijskih sredstva, no s bogatom ponudom – od domaćih proizvoda od lavande, meda, sira, pa do božićnih ukrasa, čestitki, svijeća, nakita, ukrasnih predmeta i svega ostalog što je potrebno za predstojeće blagdane. Sedmu godinu za redom Božićni sajam održava se u Karlovcu, s ciljem da doprinese blagdanskom ozračju u gradu. Troškove sajma i ove godine u cijelosti snosi grad Karlovac, no oni su ove godine manji nego prethodnih, radi se o 20 tisuća kuna.

Iako se po vremenskim uvjetima više čini da se bliži Uskrs, nego Božić kako je to primjetio gradonačelnik Damir Jelić, svi su uvjereni da će upravo sajam na početku Radićeve donijeti dašak Božića u Karlovac, s namjerom da ova manifestacija koja već sedam godina privlači posjetitelje, ali i izlagače postane još bolja i veća te da pomogne domaćim proizvođačima u plasiranju njihovih proizvoda.