cacib1

Otvoren ”Toplanin kutak”, prostor za korisnike

KARLOVAC – U prizemlju upravne zgrade u ulici Tina Ujevića Gradska toplana otvorila je ”Toplanin kutak”, odnosno prostor osmišljen za krajnje korisnike i sve one koji su zainteresirani za problematiku centralnog grijanja.

– To je mjesto gdje ćemo u određenim danima, u popodnevnim satima, biti na raspolaganju, održavati tematske sastanke, predavanja, konzultacije, rasprave, ili pak samo družiti se i razjašnjavati bilo kakve nejasnoće ili probleme naših cijenjenih korisnika iz našeg djelokruga rada, poručuju iz Gradske toplane.

”Toplanin kutak” bit će otvoren u siječnju, veljači i ožujku drugog utorka u mjesecu, a u travnju i svibnju svaki prvi utorak u mjesecu od 17 do 19 sati, ali bit će moguće odrediti i dodatni termin nazahtjev bilo korisnika, bilo Gradske toplane. Na otvorenju su bili prisutni predstavnici grada Karlovca, predstavnici suvlasnika te krajnji kupci kojima je uručen prigodan poklon povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u znak zahvalnosti za pravovremeno plaćanje računa za grijanje od osnivanja Gradske toplane pa sve do danas.

– Ovim putem zahvaljujemo i svima onima koji su plaćajući svoje račune, i u ovim teškim ekonomskim vremenima, osigurali visinu naplate veću od 90% te je ponajprije njihovom zaslugom Gradska toplana danas stabilna tvrtka koja posluje pozitivno, a intenzivno radi na projektima obnove postojećeg sustava, kao i na projektima za budućnost, stoji u priopćenju.