cacib1

Ivo Josipović na mini turneji posjetio karlovački Božićni sajam

KARLOVAC – Osam dana prije izbora za predsjednika države Karlovac je još jednom posjetio i SDP-ov kandidat i aktualni predsjednik dr. Ivo Josipović. Na mini turneji po Karlovačkoj županiji, uz Karlovac posjetio je Dugu Resu i Ogulin.

Božićni sajmovi idealna su prilika za susrete s građanima i potencijalnim biračima, tako da je i Ivo Josipović izabrao ovu vrstu druženja. Budući da se kampanje za predsjedničke izbore polako bliže svome kraju, većina kandidata rekla je već sve što je željela istaknuti i poručiti svojim biračima.

Josipović je obilazeći karlovački Božićni sajam primjetio da trgovcima i proizvođačima koji po cijeli dan stoje na otvorenom nije nimalo lako.

– Nikome danas, nažalost, nije lako, nadam se da će doći bolja vremena. Zato i predlažem ozbiljne reforme, pa čak i promejnu Ustava, koja bi trebala biti temelj reformi i jednom novom gospodarstvu 21. stoljeća, naglasio je Josipović.

Ono što Josipoviću protukandidati kroz kampanju spočitavaju je da nije sazivao sjednicu Vlade na kojoj bi se raspravljalo o lošoj gospodarskoj situaciji. No, još aktualni predsjednik odgovara da, i ako opet pobjedi, neće sazivati sjednicu na tu temu.

Nakon kratkok druženja s građanima i trgovcima na Božićnom sajmu, Ivo Josipović je nastavio put Duge Rese i Ogulina, a kako je najavio trebao bi danas stići i do Rijeke.