Koncert “Karlovčanima s ljubavlju” u nedjelju u Zorin domu

KARLOVAC - Jubilarni 10. koncert “Karlovčanima s ljubavlju”, ujedno i promocija istoimenog CD-a najboljih izvedbi s proteklih koncerata te promocija video spota jedne od pjesama s tog nosača zvuka, bit će održan ove nedjelje u Gradskom kazalištu Zorin dom. Promocija i koncert održavaju se u organizaciju Karlovačkog tamburaškog orkestra.

Govoreći o ciklusu koncerata “Karlovčanima s ljubavlju” Mihajlo Šepa voditelj Karlovačkog tamburaškog orkestra je kazao da je u proteklih pet godina održano devet koncerata te da će ovaj jubilarni deseti također donijeti pregršt dobre glazbe, no nažalost ovoga puta na pozornici neće biti Prvo pjevačko društvo “Zora” iz objektivnih razloga.

Uz CD na kojem se nalaze najljepše otpjevane i odsvirane melodije na proteklim koncertima publici će biti predstavljen i spot za pjesmu “Lipo ti je kad se kuruz sije”.

U spotu nastupaju članovi Karlovačkog tamburaškog orkestra, FA “Matija Gubec” i članice folklorne družine “Vuga”. Na koncertu nastupaju: Karlovački tamburaški orkestar, FA “Matija Gubec”, Folklorna družina “Vuga”, Vokalna grupa “Karlovčanke”, prof. Ratko Pogačić, Miroslav Dragić, TS “Boemi” i KUD “Sveta Ana” Vučjak.

Koncert počinje u 19 sati u nedjelju 18. siječnja, ulaznice je moguće kupiti na blagajni Zorin doma po cijeni od 20 kuna.