Camping.info proglasio Kamp Slapić najboljim u Hrvatskoj na temelju ocjena gostiju

DUGA RESA – Među top 100 najboljih kampova Europe od gotovo 25.000 uključenih našao se i Kamp Slapić iz Duge Rese. Ovaj uspjeh je tim veći što je Slapić jedini iz Hrvatske u top 100 čime je ujedno dobio i prestižnu titulu najboljeg kampa u Hrvatskoj. Ovu nagradu dodijelio je vodeći europski online vodič za kampiranje njemački Camping.info koji bilježi oko 11 milijuna posjeta, a 49.000 registriranih korisnika ostavilo je ukupno 91.000 recenzija za kampove koje su poslužile kao podloga za ocjenjivanje.

– Mi osobno najviše cijenimo nagrade koje dobivamo na temelju ocjena gostiju. To je priznanje da radimo nešto dobro i da smo na dobrom putu. Nagrada struka ima vrijednost, ali gost je uvijek najvažniji, kazao nam je vlasnik kampa Ivan Mataković.

Gosti u Kampu traže čistu i prekrasnu prirodu, mir i opuštanje. Sudeći prema recenzijama to su i dobili jer hvale čistoću cijelog postrojenja, razne mogućnosti uživanja u slobodnom vremenu, suvremeni sanitarni čvor, prijaznost ugostiteljske obitelji, mir i izravan položaj na čistoj rijeci. Kamp raspolaže kapacitetom od 100 kampirnih mjesta za oko 300 osoba. Rekordna godina broji i 20.000 gostiju u jednoj sezoni, najviše stranaca.

– Više od 90 posto naših gostiju dolazi iz zapadne Europe – Nizozemske, Velike Britanije, Njemačke i Skandinavskih zemalja, no još uvijek fali domaćih gostiju. Uglavnom, tko prvi puta dođe ugodno je iznenađen kada vidi da na kontinentu postoje ovakvi kampovi, a tko je prvi puta ovdje, nije zadnji, jer gosti nam se uvijek vraćaju, kaže Mataković.

U 12 godina postojanja ova nagrada najboljeg kampa u Hrvatskoj nije prva koja je otišla u ruke obitelji Mataković, dobili su već i nagradu za najbolji kamp na kontinentu, lani su osvojili nagradu drugog najboljeg kampa u Hrvatskoj, a svake godine su i u užem krugu Croatia’s Best Campsites.

Kroz godine, gotovo svaku sezonu goste kampa dočekalo je nešto novo. Tako i za ovo ljeto postoji plan za proširenje ponude koje je ipak još uvijek tajna, a ako želite saznati što će biti novo, najbolje je da dođete i sami se uvjerite u ponudu i novitet najboljeg kampa u Hrvatskoj.