KABA

Održan koncert za Ivicu Boljara!

KARLOVACNi loše vrijeme, a ni mnogobrojne muzejske manifestacije u gradu nisu omele Karlovčane da se odazovu humanitarnoj akciji za našeg bolesnog sugrađaninina Ivicu Boljara. Tako su jučer naše građane razveselili karlovački bendovi Rečički sokoli, Hrvatska fortuna, Boemi i brojni drugi, uz veliku zvijezdu Ivana Zaka. “Veliko srce za Ivicu” naziv je humanitarne akcije kojom se želi prikupiti što više novčanih sredstava za tešku i skupocijenu operaciju koja bi se trebala izvesti što prije.

Podsjetimo, Boljarova borba sa rakom debelog crijeva koji se proširio i na zdjelicu traje već sedmu godinu. Iako je već bio na dvije operacije, bolest je još tu. Jedini izlaz koji otvara mogućnost spasa pružili su mu u privatnoj klinici u Beču gdje radi profesor Rainer Kotz. Kupnjom ulaznica po 30 kuna, te tombolama po istoj cijeni naši građani svojim doprinosom dali su nadu da će se operacija i izvesti.

HZZO je odobrio 39.000 eura, no posljednjim pregledom u Beču ustanovljeno je da se Ivično stanje pogoršalo, a tumor proširio osim na kosti i na živce. HZZO je odobrio samo svotu namijenjenu operaciji, a planirana operacija sada bi trebala biti sasvim drugačija, kompliciranija i skuplja. Ukoliko možete pomoći novac uplatite na račun IBAN HR 52 24000081510234801, koji će biti otvoren do 3. ili 4. veljače.