KAbina se nastavlja i u veljači – sutra u 20 sati na Maloj sceni novi mladi umjetnici

KARLOVAC – KAbina se nastavlja i u veljači predstavljanjem mladih umjetnika iz cijele Hrvatske. U trećem mjesecu pete sezone KAbina će ugostiti četiri benda, dvoje slikara, po jednog pisca i grafičkog dizajnera te predstaviti veliki foto projekt. Nastavlja se i projekt “Priča za ponijeti” u kojem će biti predstavljene četiri nove kratke priče.

Organizatori posebno ističu gostovanje benda/projekta “Marko i Darko”, finalista posljednjeg izdanja Croatian Blues Challengea.

Prvog ponedjeljka u veljači “Priča za ponijeti” je “Vratar”, čiji je autor Andy Jelčić iz Zagreba. U glazbenom dijelu predstavlja se karlovački Absortick, dok će svoj rad predstaviti i grafički dizajner Lovro Kranjčević.

KAbina se održava ponedjeljkom u 20 sati na Maloj sceni Hrvatskog doma u Karlovcu u organizaciji udruge Studio 8, a ulaz je slobodan.

Program KAbine za veljaču:

2.2. Glazbeni dio: Absortick “unplugged” (KA), Grafički dizajner: Lovro Kranjčević, priča je “Vratar”, čiji je autor Andy Jelčić iz Zagreba

9.2. Glazbeni dio: Marko i Darko (ZG), izložba i predstavljanje projekta Foto dani mladih 2015., priča Mladena Vukušića iz Solina “Bila je nedjelja”

16.2. Glazbeni dio: Trade (RI), Likovni dio: Zoran Hajko, predstavlja se Vlatka Basioli iz Stupničkog Obreža s pričom “Tiha invazija”

23.2. Glazbeni dio: Mosin Nagant (KA), Književni dio: Filip Bojić, Likovni dio: Anđela Žapčić, priča još nije definirana

error: Content is protected !!