Bez struje još dio Vojnića, Slunja i Duge Rese

KARLOVAČKA ŽUPANIJA – Unatoč snježnom nevremenu i umjerenom do jakom vjetru koji još uvijek traju na području Karlovačke županije, radnici HEP-a uspjeli su na velikom broju područja normalizirati stanje u opskrbi električnom energijom. Na području Karlovačke županije trenutno je bez električne energije oko 1500 kupaca, javljaju iz HEP-a.

Centar 112 dodaje kako su zbog kvara na dalekovodu na području Vojnića van funkcije četiri dalekovoda i oko 50 trafostanica, na području Slunja van funkcije su također četiri dalekovoda sa oko 10 trafostanica, struje nema ni dio Duge Rese, a na području Ozlja kvar je otklonjen jučer u popodnevnim satima.

Na području Vojnića očekuje se da će kvarovi biti otklonjeni danas, poručuju iz Centra 112, a iz HEP-a dodjau kako njihovi radnici ulažu maksimalan trud i napor kako bi se kvarovi što prije otklonili i čim vremenski uvjeti budu dozvoljavali opskrba kupaca električnom energijom bit će normalizirana u najkraćem vremenskom roku. Do tada mole kupce za razumijevanje.