Radimir Čačić u Karlovcu održao tribinu o gospodarskoj i političkoj situaciji u Hrvatskoj

KARLOVAC – Narodna stranka – reformisti od danas svoj službeni ogranak ima i u Karlovcu. Za predsjednika je izabran donedavni HNS-ovac Ivica Margarin koji je rekao da će mandat u Gradskom vijeću zadržati i nastaviti djelovati u novoj stranci.

Na tribini održanoj u Obrtničkom centru gostovao je predsjednik Reformista Radimir Čačić koji je govorio o aktualnoj gospodarskoj i političkoj situaciji u Hrvatskoj.

Do ljeta je cilj da Reformisti formiraju županijske ogranke, a osim u Karlovcu ogranak je prije nekoliko mjeseci osnovan i u Ogulinu. Cilj je izlazak na parlamentarne izbore, a stranka će u svom programu slijediti temeljnu orijentaciju HNS-a čiji je jedan od osnivača bio upravo Čačić.

Politika mora imati rezultat, a gospodarstvo biti na prvom mjestu, istaknuo je između ostalog Čačić te dodao da se moraju donijeti i neugodne odluke te srezati državnu administraciju.

U svojem stranačkom programu Reformisti uz reformu javne uprave, između ostalog predlažu decentralizaciju, odnosno sedam regija, prodaju i privatizaciju objekata, zemljišta i tvrtki bez strateškog značaja te niz drugih mjera u cilju jačanja gospodarstva.

Cilj je okupiti sposobne ljude, a u predizborne koalicije Reformisti ne planiraju ulaziti, rekao je Čačić.

U emisiji Televizije 4rijeke “Uzavrela točka” urednika Josipa Grdine večeras (utorak) u 21,10 gostuje Radimir Čačić koji će reći više o planovima i programu stranke kao i aktualnoj gospodarskoj i političkoj situaciji u Hrvatskoj.

radimir_cacic21002