Premijera “Tri brata” u Zorin domu u petak

KARLOVAC – Predstava “Tri brata” prva je ovogodišnja premijera u Gradskom kazalištu Zorin dom. Režiju za tu predstavu potpisuje Peđa Gvozdić, koji uz poznati dvojac Giulia Settima i Ivana Ćaćića glumi u predstavi. Tri brata crnjak komedija premjerno izdanje će doživjeti 27. veljače u 20 sati u Zorin domu.

Predstava “Tri brata” prikazuje utjecaj modernih medija na mlade generacije koje uz njih odrastaju od najranije dobi. Tri brata cijeli život provode unutar kuće iz koje nisu nikad izašli, već jedinu komunikaciju s ostatkom svijeta ostvaruju gledanjem televizije.

Inače, tijekom danas održane press konferencije najavljena je i suradnja sa zagrebačkim kazalištem Trešnja. Riječ je razmjeni predstava pa će tako kazalište Trešnja s predstavom “Pepeljuga” gostovati u Zorin domu na vikend matinejama, dok će Dramski studio s predstavom “Veliki i mali” gostovati u Zagrebu. Predstavu “Pepeljuga” redatelja Jakova Sedlara u Zorin domu Karlovačani će moći pogeldati 28. veljače u 11 sati te 1. ožujka također s početkom u 11 sati.