Komunikacijski projekt Inkasatora ušao u finalni krug izbora za Grand Prix HUOJ-a

KARLOVAC – Projekt karlovačke gradske tvrtke Inkasator realiziran u protekloj godini ušao je u finalni krug izbora za nagradu Grand Prix za najbolje komunikacijske projekte Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Radi se o projektu “Zakonitost i sigurnost u upravljanju i poslovanju”, a jedan je od 26 komunikacijskih projekata koji je stručni žiri odabrao nakon prvog kruga ocjenjivanja te su tako ušli u finale.

– Ulazak u finale za nas je veliko priznanje. Kada analizirate komunikaciju i poslovanje prije i danas, vidljivi su i dokazivi rezultati. Komunikaciju smo otvorili prema svima: vlasnicima, poslovnim partnerima, korisnicima, predstavnici, vlasnicima i suvlasnicima i predstavnicima medija. Naši rezultati mogu biti primjer da se kontinuiranom i planiranom komunikacijom rješavaju problemi, utječe na međuljudske odnose, povjerenje i dosljednost, a sve to opet utječe na pokazatelje poslovanja, rekla je viša savjetnica za odnose s javnošću Inkasatora Andreja Barberić.

Nakon ovog slijedi drugi krug ocjenjivanja gdje se prezentiraju komunikacijske aktivnosti, a u Inkasatoru kažu da će u ovoj godini uvesti neke inovacije u komunikaciji uz objašnjenje da se samo iskrenom i transparentnom komunikacijom prema svima stvara i održava povjerenje.

Inače, HUOJ osmu godinu za redom dodjeljuje nagrade kojoj je cilj poticati izvrsnost u struci u svim sektorima, a dodjeljuje se u devet kategorija. Na ovogodišnji natječaj pristigao je rekordan broj prijava projekata, ukupno 52, što je najveći odaziv od početka dodjele ove nagrade. Velik broj prijava pristigao je iz poslovnog sektora što je jasan pokazatelj da i gospodarstvenici uviđaju značaj kvalitetne prezentacije svoga rada.