KABA

Drugi Techno Ausgang u subotu 14. ožujka na Maloj sceni

KARLOVAC – U subotu, 14. ožujka na maloj sceni Hrvatskog doma od 23 sata pa do 5 sati iza ponoći održat će se drugi Techno Ausgang koji uz potporu udruge Poluga organiziraju Luka Sertić i Domagoj Šavor, dvojica technoljubaca koji žele prenijeti mračni zvuk podzemlja karlovačkoj publici. Nakon otvaranja programa Techno Ausgang krajem 2014. godine, u ovoj godini planiraju nastaviti s programom u obliku nekoliko domaćih gostovanja eminentnih imena Hrvatske techno scene. Ovoga puta Techno Ausgang s nazivom “der zweite Angriff” ponovno napada s gostom iz Zagreba, techno veteranom koji je mnogima poznat kao DJ Hadji, a u Karlovcu će upravo predstaviti svoj novi live projekt HVN.

HVN je jedan od underground techno imena čiji zvuk ne slijedi pravila koja su postavljena od strane mainstream scene. Iza tog stage imena krije se Nikola Hadži-Veljković, koji je poznatiji na hrvatskoj i svjetskoj sceni s projektom Hadji kojeg je nedavno završio. Njegovi nastupi se baziraju na Live-u tako što time može dinamično izraziti viziju svoje produkcije i svog zvuka, te rijeđe kao DJ set. Zvuk koji možete očekivati bazira se na kompleksnoj jednostavnosti i monotoniji koja nemilo predstavlja ono što je techno bio.

Uz gosta kojeg nikako ne smijete propustiti nastupit će i lokalna potpora Uminal i Dots.

Ulaznica za događanje naplaćivat će se 20 kn, a goste očekuje i piće dobrodošlice i još pokoja iznenađenja kao npr. autentični techno interijer.

Facebook stranica programa: https://www.facebook.com/technoausgang

Facebook događanje: https://www.facebook.com/events/1561618617451204/

Događanje se odvija uz potporu i zahvaljujući udruzi Poluga, Amicus Felix jdoo, Euro Ton , Trend Radiju, Satel Karlovac, UES Magazinu, Beat.hr , PLANet magazina te Info vodiču za mlade u Karlovcu.