Domoljubna koalicija predala listu kandidata za izbore za mjesnu samoupravu

KARLOVAC Nakon što je ovog tjedna svoju koaliciju za nadolazeće izobore za mjesnu samoupravu predstavila lijeva koalicija, danas je domoljubna koalicija predala Gradskom izbornom povjerenstu liste kandidata za predstojeće izbore za Vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora. U redovima koalicije su HDZ, HSS, HSP dr. Ante Starčević, HSLS i HSP.

Svi zajedno poručili su da nakon četiri uzastopne pobjede, a pogotovo nakon ove posljednje na predsjedničkim izborima, očekuju pobjedu 12. travnja, a zajednički cilj im je boljitak građana grada Karlovca, što će i ostvariti jer kažu, na listama su kvalitetni i stručni ljudi.

– Ovi izbori građanima su najbliži, mi smo već šest mjeseci na terenu i čuli smo naše sugrađane što misle da je za njih najvažnije i pokušat ćemo ispuniti njihova očekivanja. Ne treba smetnuti s uma činjenicu da nam ovi izbori dolaze nakon prošlogodišnjih poplava i velik dio sredstava će biti utrošen u sanaciju šteta, ali vjerujem da ćemo pronaći način i sredstva za komunalne probleme, kazao je predsjednik karlovačkog HDZ-a Damir Mandić.