Lijeva koalicija predstavila planove za Rakovac, Dubovac, Luščić-Jamadol i Turanj

KARLOVAC – Nije istina da se samo bavimo “lijevima” i “desnima” i da nemamo programe, itekako smo se pripremili za ove izbore, poručila je SDP-ova Marina Novaković Matanić, referirajući se na prošlotjednu izjavu šefa karlovačkog HDZ-a Damira Mandića koji je SDP prozvao da se umjesto sadržajem izbora za mjesnu samoupravu bavi formom i politiziranjem.

Što planiraju učiniti u svojim gradskim četvrtima ako im mještani poklone povjerenje, danas su tako prezentirali nositelji lista koalicije SDP-HNS-Hrvatski laburisti-Novi val za gradske četvrti Rakovac, Dubovac, Luščić-Jamadol i Turanj.

Za Rakovac su kao neki od priorireta navedeni uređenje kuće Nikole Tesle kao znanstveno-turističkog centra, uređenje omladinskog kupališta i parkirališta ispod nadvožnjaka, a za Luščić-Jamadol prioritet je riješiti probleme koji nastaju kod obilnijih oborina u Jamadolskoj, Skadarskoj i Bohinjskoj ulici. Na Dubovcu će, ako dobiju izbore, raditi na uređenju vojnog, pravoslavnog i židovskog groblja te sanaciji klizišta, sustava oborinske odvodnje i ceste prema Strmcu, a što se tiče Turnja u planu je izjednačiti ovu gradsku četvrt s ostalima.