KABA

“Nemojte dopustiti da Vaš glas ostane neiskorišten”

KARLOVAC – Nemojte dopustiti da Vaš glas ostane neiskorišten, izađite na izbore i dajte svoje povjerenje ljudima koji će znati pokrenuti projekte i voditi gradske četvrti i mjesne odbore, poručili su sa svoje završne konferencije za novinare predstavnici koalicije SDP – HNS – Hrvatski laburisti – Novi val.

Ovi izbori su važni, a na našim listama nalaze se nove generacije ljudi koji su spremni raditi i pomagati svojim sugrađanima, naš moto je: želim da moj susjed dobro živi, poručila je predsjednica GO HNS-a Anka Perić.

Samo aktivni građani mogu mijenjati stvari, svaki vaš glas odlučuje kako ćete živjeti i što će se raditi u vašoj četvrti, poručila je pak predsjednica GO Hrvatskih laburista Snježana Kirinić. Naši konkurenti iz HDZ-a otišli su danas na otvorenje vrtića predstavljajući ga kao svoj projekt. To nije istina. Vrtiće, ceste, škole, bolnice, ne rade stranke to radite vi s vašim davanjima u gradski proračun. Sve što se gradi gradi se isključivo vašim novcem, kazala je Kirinić.

Rastužuje me i što HDZ koristi crkvu kao svoju govornicu, jer sam bila uvjerena da živimo u sekularnoj državi, dodala je Kirinić i rekla da je zadaća crkve da vodi brigu o duhovnim potrebama svojih vjernika.

Nemojte vjerovati neistinama, izađite na izbore, dajte povjerenje ljudima koji će biti na usluzi svojim sugrađanima, poručili su iz ove koalicije.