Jedinstvena slastičarnica Panorama otvorila svoja vrata!

KARLOVAC – Zamislite tortu koja će zadovoljiti sva vaša osjetila! Onu koja će povezati sve blagodati prirode na jednom mjestu i povezati ih sa čokoladom! Zvuči savršeno zar ne? Upravo jednu takvu, danas možete i kušati! Slatka priča koja uključuje povijest grada kao poveznicu dobila je i dva nastavka. Torta Lujzijana i Jozefina novost su novotvorene slastičarnice Panorama. Torta Lujzijana predviđena je više za zimski period pošto uljučuje med, medicu, medenjake i čokoladu. Proljetna torta Jozefina, nešto je laganija a glavni sastojci su svježi sir i višnje.

“Ceste i putevi spajaju ljude, a ove ceste naše povijesti nekako su nam drage pri srcu. Nekako se i čini da se Damatina možda nazire u budućnosti pa da probamo zaokružiti sve te susrete u gradu jer i susret s ovakvim delicijama traži s jedne strane bliskost ali ponekad s druge strane i disciplinu”, riječi su gradonačelnika Jelića.

Ta raznolikost ponekad nema ono što se naziva nekim brendom po kojem bismo mogli biti prepoznati ali ovaj put je dobar put promocije našega grada. Osim po okusima, koje uključuju plodove godišnjih doba koje opisuju, torte Lujzijana i Jozefina razlikuju se i po duljini pripreme, a i zimska je teža jer uključuje čokoladu, dok je proljetna osvježavajuća.

Upravo tom prilikom najavljena je i nova, ljetna torta Dalmatina, koja će biti nešto laganija od prethodnih, ali će se sigurno tražiti komad više!

Ukoliko ste se zaintrigirali ovom pričom, i upravo sada želite kušati nešto prirodno, fino a s povijesnim naglaskom, znate gdje trebate doći, u slastičarnicu Panorama!