IGOR MITROVIĆ- Novi singl “NEMAM JA NIKOGA”!

Predstavljamo vam novu zvijezdu makedonskog prizvuka čiji je glas a i stas osvojio mnogobrojnu publiku. Igor je rođen 13.03.1991. godine u Makedoniji u Skoplju. Sa 6 godina upisao se u dječji zbor gdje usavršava svoje vokalno umijeće do 15 godine. Prve nastupe bilježi od 2006. godine na domaćim i internacionalnim festivalima kao što su: Mak fest, Mel fest, Prvi radio festival, Cesme festival, Bulgarian Youth festival, White Night’s festival. Značajnije priznanje ostvario je 2009. godine prvim mjestom na Ohrid festu, a iste godine nastupa na Sunčanim skalama sa pjesmom “ANĐELI LJUBAVI”. Suradnja sa poznatom crnogorskom pjevačicom Aleksandrom Bućevac (koja je bila pobjednica festivala “Sunčane skale 2008″) rezultirala je pjesmom”VOLIŠ LI ME”. 2010. godine sudjeluje na izboru predstavnika Makedonije za pjesmu Eurovizije. Igora već naveliko poznaju u Makedoniji, a sada nastoji osvojiti publiku i izvan matične zemlje. Dečki iz LongPlay produkcije odmah su krenuli u akciju i angažirali najbolje i najtraženije glazbenike u regiji.

Novi singl ” Nemam ja nikoga ” potpisuje autorski tim pod vodstvom Tome Bačurina Lime koji je ujedno producent te autor glazbe i aranžmana, dok tekst potpisuje Danijel Vrban.

Na pjesmi su sudjelovali poznati i priznati glazbenici kao što su Dragan Kokanović Kokan na bas gitari, Boris Duginovački Zamba, Josip Pešut i Novica Bojić Nokash, gitare; Sandro Šekutor, bubnjevi;Tomo Bačurin Lima, klavijature te Jadranka Krištof i Vladimir Pavelić Bubi koji su svojim pratećim vokalima dodatno obogatili pjesmu.

Pjesma je u potpunosti snimana, miksana i producirana u studiu Longplay u Zagrebu.