Uspio prvi Sajam rabljene dječje odjeće i opreme

KARLOVAC – Baš kao u vrijeme dok se u Karlovcu moglo razmjenjivati skijašku opremu i odjeću, danas se moglo razmijeniti i dječju odjeću i opremu. Razmjenu je organizirala skupina roditelja koja je svjesna trenutne financijske situacije i nemogućnosti velikog broja roditelja za kupnjom nove robice i opreme za bebe. Odjeću su mogli prodati, ali i kupiti i nešto stariji klinci.

Centar za mlade na Gazi danas je na nekoliko sati postao trgovina, ali i mjesto razmjene iskustava roditelja, koji u današnje vrijeme brinu za svaku kunu koju odvajaju za svoje dijete. Osim razmjene odjeće, prosljeđivanja prijateljima i poznanicima onoga što su vaši mališani prerasli, roditelji često kupuju i rabljene stvari jer, konačno, djeca toliko brzo rastu da u samo nekoliko mjeseci prerastu hlače, majicu ili neki drugi komad odjeće. Organizatori su vrlo zadovoljni odazivom roditelja, te se nadaju da će uskoro organizirati i novi Sajam rabljene dječje odjeće i opreme.

Idući Sajam mogao bi biti organiziran već prije ljeta, tako da će i roditelji koji su propustili današnju razmjenu rabljene dječje odjeće i opreme moći vidjeti što se nudi ili možda i prodati robu koju su njihova djeca prerasla.