Dozvole za gradnju – brošura o ishođenju dozvola za gradnju

KARLOVAC – Dozvole za gradnju – Informativni vodič nova je brošura koju je izdao Grad Karlovac, kako bi olakšao put kroz brojnu papirologiju koju netko mora nabaviti kako bi izgradio obiteljsku kuću. Brošuru je osmislio i izdao Upravni odjel za poslove provedbe dokumenata prostornog uređenja, a namjera je bila pomoći svim sadašnjim i budućim investitorima u lakšem snalaženju u značajnom broju važećih propisa.

Brošura na 47 stranica podrobno objašnjava kako doći do potrebnih dozvola, a sve započinje pitanjima o kupnji zemljišta. U informativnom vodiču Dozvole za gradnju Karlovčani mogu dobiti odgovore na sva pitanja, od planiranja kupnje zemljišta do izgradnje vlastitog doma. Brošura daje odgovore na pitanja na koji način najbrže doći do dokumenata, koga kontaktirati, koga angažirati i kako što prije dobiti dozvolu za gradnju.

Brošura se može pronaći na internetskim stranicama Grada Karlovca, dok je jedan manji broj primjeraka brošure tiskan. Svi oni koji planiraju graditi kuću odsad imaju priliku na jednom mjestu pronaći sve o postupku izdavanja dozvola, te dobiti odgovore na sva pitanja o gradnji.