U Generalskom Stolu promovirana knjiga Damira Jelića “Oče naš”

GENERALSKI STOL – U Generalskom Stolu promovirana je knjiga “Oče naš” karlovačkog gradonačelnika Damira Jelića. Radi se o 12. promociji djela koje je nastalo iz ispovjedne tajne, a govori o osobnom doživljaju najpoznatije molitve.

Djelo “Oče naš” Damira Jelića nastajalo je kroz period od četiri godine, a osim teksta sastavni dio knjige su i fotografije Zvonimira Gerbera koje zaokružuju cjelinu djela. Knjiga je izvirala iz srca autora i iz životnih iskustava, rekao je između ostalog karlovački dekan Franjo Tomašević predstavljajući je u župnoj crkvi sv. Antuna u Generalskom Stolu.

Promovirati ovu knjigu u crkvenom prostoru ozbiljnije je nego u svjetovnom, rekao je autor dodavši da je nastala na izazov njegovog sina Ante, stoga je i prigodno da se predstavi u crkvi koja nosi to ime.

Sav prihod od prodaje knjige namijenjen je u humanitarne svrhe, točnije za Caritas, jer ono što imamo trebamo podijeliti s drugima, čulo se između ostalog na ovoj 12. po redu promociji. Prvo izdanje knjige od 700 primjeraka uspješno je rasprodano, a iz tiska je izašlo i drugo u 500 primjeraka.