Škola MIOŠ ponosna na svoje učenike!

KARLOVAC – Mješovito industrijsko – obrtnička škola Karlovac po mnogočemu se može pohvaliti. U posljednje vrijeme nižu se uspjesi učenika ove škole, koji osim velikog truda, volje i ljubavi žele pokazati svoju kreativnost i maštovitost. U travnju su prisustvovali brojnim natjecanjima na kojima su pokazali svoje stečeno znanje i za to naravno bili nagrađeni.

Naime, na državnom natjecanju u sektoru graditeljstvo u Puli, koje se održalo od 23. do 25. travnja, u kategoriji 27 škola, škola MIOŠ sudjelovala je u 6 disciplina. Svi učenici postigli su dosta dobre rezultate, međutim 2 zlatna odličja izdvajaju se od ostalih.

Petar Svilić i Matija Mihelić, ponos su srednje škole MIOŠ Karlovac.

Osim državnog natjecanja u sektoru graditeljstva, učenici Mješovito industrijsko – obrtničke škole Karlovac sudjelovali su i na međunarodnom natjecanju u Sloveniji. Na Gradbenijadi, gdje sudjeluju sve građevinske škole u Sloveniji, naša škola bila je pozvala zbog odlične suradnje. Ekipa zidara zauzela je prvo mjesto, tako da im se gostovanje uistinu i isplatilo. Što se tiče sektora prehrane, na nedavno održanom Art Peku-u u Varaždinu, Lucija Tuškan istaknula se zauzevši 3. mjesto u umjetničkom izražavanju.

Osim u svojoj struci učenici MIOŠ-a iskazali su se i na ostalim područjima.

Nadamo se da će učenici i u budućnosti nizati ovakve uspjehe, te na taj način ujedno predstavljati Karlovac – grad susreta.