Stigla pomoć ogulinskim sportašima – Sportska zajednica grada od danas ima svoje prvo vozilo

OGULIN – U Sportsku zajednicu grada Ogulina stiglo je novo kombi vozilo za prijevoz sportaša vrijedno 246 tisuća kuna. Naime ogulinska Sportska zajednica već duži niz godina pokušava se izboriti za vozilo za svoje sportaše i njihov odlazak na natjecanja. Prošle godine grad Ogulin je osigurao u svom proračunu 60 tisuća kuna, a još 50 tisuća stiglo je iz Saveza sportova Karlovačke županije. To novci su bili nužni da se Sportska zajednica prijavi na program Hrvatskog olimpijskog odbora.

HOO je za kombi izdvojio 70 tisuća kuna, Karlovačka županija osigurala je 33 tisuće, jednako koliko je još sredstava dodala i Sportska zajednica grada Ogulina.

Prilikom primopredaje vozila župan Ivan Vučić izrazio je nadu da se uz pomoć HOO-a nabave vozila i za ostale tri zajednice s područja naše županije, a pomoćnik glavnog tajnika HOO-a Siniša Krajač Karlovačku županiju izdvojio je kao primjer županije koja ulaže u sport i prepoznaje programe HOO-a koji će i ove godine sigurno pomoći u nabavci.

U Ogulinu djeluje 59 sportskih udruga, s gotovo jednako toliko sportskih objekata i sve većim brojem mladih i uspješnih sportaša kojima će ovaj kombi zasigurno značiti puno.

– Za razliku od prije desetak godina kada nismo imali niti jednog državnog prvaka, sada ih imamo desetak, a imamo i svjetske prvake i rekordere. Nastavit ćemo i dalje što više mladih uključivati u sportove, očekujemo i dalje njihove dobre rezultate, a ovaj kombi osim što je ulaganje u sport, ulaganje je i u budućnost, zaključio je predsjednik Sportske zajednice grada Ogulina Darko Pribanić.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/kombi_ogulin/*{/rokbox}