Zahvalnice volonterima Karlovačkog vrtuljka

KARLOVAC – Karlovački vrtuljak održan je ove godine treći put, a okupio je više od tri tisuće djece koja su sudjelovala u 69 različitih radionica. Volonteri koji su sudjelovali u ovogodišnjoj manifestaciji primili su zahvalnice grada Karlovca za svoj doprinos.

Od 10. do 17. svibnja vrtio se Karlovački vrtuljak, a on ne bi bio moguć bez brojnih volontera koji su nesebično izdvojili svoje slobodno vrijeme kako bi omogućili bogate i sadržajne programe za djecu od vrtićke dobi, pa do učenika 8. razreda. Osim Društva “Naša djeca” i Grada, u organizaciju su se uključile i sve gradske institucije, ali i brojne udruge, istaknula je predsjednica DND Karlovac Renata Kučan.

Ove godine je uz 71 mentora voditelja, radionice vodilo i 26 učenika osnovnih i srednjih škola, a ove godine broj sudionika je znatno povećan. Iduće godine cilj je zadržati ovogodišnju razinu.

Uz poruke da tako nastave i u budućnosti svim sudionicima podijeljene su zahvalnice, uz nadu da će se Vrtuljak vrtjeti još čitav niz godina