“Dobrota u nama i oko nas”

KARLOVAC – OŠ Braća Seljan u posljednje je vrijeme domaćin različitih likovnih prezentacija. “Dobrota u nama i oko nas” naziv je natječaja na osnovu kojeg su predškolarci i školarci stvarali likovna i literarna djela. Natječaj je objavljen 24. travnja ove godine prema odluci Povjerenstva za provedbu programa poticaja i promicanja duhovne obnove na području Županije.

Na natječaj je pristiglo 117 radova od čega 82 likovna rada i 35 literarnih radova iz 14 osnovnih i područnih škola i 6 vrtića.

Uz prigodan program i postavljenu izložbu održana je svečanost uručenja nagrada. Pregled pristiglih radova izvršili su djelatnici Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu, šport i informiranje Karlovačke županije i Povjerenstvu predložili radove za nagradu.

Kategorizacijom su tako radovi podijeljeni na likovne radove djece predškolskog uzrasta, likovne radove učenika od 1. do 4. razreda osnovnih škola, likovne radove učenika od 5. do 8. razreda osnovnih škola te litErarnih radova djece od 5. do 8 razreda osnovnih škola.