Koncert gitara u Ozlju

OZALJ – Mlade karlovačko – ozaljske gitarističke nade Doris Brajković i Roko Bunčić održali su koncert u prostoru crkve Sv. Vida u Ozlju. Time je nastavljena dobra suradnja Glazbene škole Karlovac i Grada Ozlja, a novi koncert gitara Ozljani će imati prilike poslušati već za desetak dana.

Glazbena škola Karlovac može se pohvaliti brojnim mladim nadama, a na gitari se izdvajaju Doris i Roko koji se planiraju ozbiljno baviti klasičnom gitarom u životu.

Nastupiti u svome gradu ni jednom umjetniku nije lako, bez obzira na to koliko umjetnik ima godina ili iskustva, no Doris kaže da iako je bila doza treme da je bilo ugodno nastupiti u rodnom joj Ozlju.

Gitaristi rado odabiru crkve za mjesto gdje će održati koncerte, stoga su i ovi mladi umjetnici zadovoljni ambijentom u kojem su se predstavili ozaljskoj publici.

Već 16 godina krajem lipnja održava se Međunarodna ljetna škola gitare pod vodstvom Miroslava Lončara koju svake godine prođe velik broj mladih gitarista, a ove će godine završni koncert biti i u Ozlju 5. srpnja.

Karlovčani će tijekom sljedećeg tjedna imati prilike svakodnevno uživati u zvucima gitare. Međunarodna ljetna škola počinje 28. lipnja u 19,30 u crkvi Presvetog Trojstva.

roko_buncic